Hongaarse Concerten, Hongaarse voordrachten, Hongaarse Feesten en Hongaarse films in Nederland
04‑04‑2020 Barneveld, Veluwehal

Hongarije Plaza 2020

Hongarije Plaza uitgesteld naar2023

Gezien de ontwikkelingen met het Corona-virus, de actuele adviezen en maatregelen van hogerhand en de te verwachten terughoudendheid van het publiek om deel te nemen aan grote evenementen heeft het organisatieteam van Hongarije Plaza besloten om de editie Hongarije Plaza – die al uitgesteld was naar 26 september van dit jaar – toch niet op die datum te laten plaatsvinden. De organisatie vindt het bovendien niet opportuun om eind september al een publieksevenement te organiseren waarbij het doel is om behalve een geweldig programma zoveel mogelijk bezoekers bij elkaar te brengen in een binnenruimte. In de loop van de komende maanden zal worden bekeken wanneer en waar een volgende Hongarije Plaza zal kunnen plaatsvinden. Betaalde kaarten en afspraken met standhouders en sprekers blijven geldig.

De organisatie vraagt om begrip en blijft uitzien naar een geweldig evenement in de toekomst, hopelijk in het voorjaar of najaar van 2023. Meer informatie op onze website www.hongarijeplaza.org 

Lees meer over de muziekacts in Magyarul! Hongarije Magazine, editie 87, waarin twee artikelen stonden over het Trio Trabant en het Karpaten Dansensemble. In 2021 brengen zij een geweldige concert- en danservaring op het podium! 

Bestel nu een drietal proefnummers - de  nummers 87 + 94 en 95 en het abonnement voor dde nummers 96-100, samen voor slechts € 31,- op ons webformulier of bekijk daar ons proefabonnementenaanbod.

Klik op de banner om naar de  website van Hongarije Plaza te gaan waar u alles leest over het culturele programma, de lezingen en alle standhouders en cateraars!Hieronder als een 1-minutenwals de editie 2018 van Hongarije Plaza

Hongaarse Evenementen

Hongaarse artiesten, actuers en dichters in Nederland