Hongaarse Concerten, Hongaarse voordrachten, Hongaarse Feesten en Hongaarse films in Nederland
25‑09‑2021 Turnhout, De Merodelei 40, boven taverne “De Volkswil”, (met lift)

Boekenfestival met Hongaarse hapjes en drankjes

UITNODIGING

Boekenfestival Zaal “De Volkswil”

Zaterdag, 25 september van 9:30 u. tot 17:30 u. in Turnhout

de Merodelei 40, boven taverne “De Volkswil”, 1ste verdieping (met lift)

Er valt die zaterdag heel wat te beleven in zaal “De Volkswil”. Een boekenbeurs, snuffelen tussen Hongaarse producten, genieten van een drankje en tussendoor lekker wat smullen.

Deze dag wordt georganiseerd door de vzw Alom een Droom. Wij ondersteunen een project voor Samenlevingsopbouw in het Hongaarse dorp Hosszúhetény.

Een reuze aanbod aan boeken, met voor elk wat wils. Een uitstekende gelegenheid om uw leesvoorraad voor de komende winter in te slaan aan superlage prijzen.

Maak kennis met Hongaarse artisanale producten uit de Mecsekgebergte, zoals natuurzeep, linnenzakjes, sleutelhangers, lavendel en paprika.

Tijdens het rondkijken en shoppen, kan je rustig genieten van koffie, thee of een ander drankje, met een stuk taart of een broodje. Liefhebbers kunnen ook kennismaken met Hongaarse witte en rode wijnen.

Om er zeker van te zijn dat je broodjes of de taart kan smullen, kan je die best vooraf reserveren. Je deelt vóór 20 september telefonisch mee hoeveel stuks taart of hoeveel stuks en welke soort broodjes je wil hebben (kaas/hesp/préparé/vegetarisch). Bel naar Paul Van Mechelen op 0495/85 57 83 of naar Myriam Maes op 0498/14 78 08. Een e‑mail naar alomeendroom@gmail.com is ook mogelijk.


Lezing

Benieuwd naar de gewoonten en leefwijzen in Hongarije? Geen probleem. Een kenner, László Papp, zal je hierover meer vertellen. Hij bezocht overigens in augustus ons project in Hosszúhetény.

De medewerkers heten je van harte welkom: Lut Tatraï, Myriam Maes, Peter Segers, Leona Van den daelen, Paul Van Mechelen en Luc Wouters.

Broodjes kaas / hesp                     € 2,50

Broodjes préparé / vegetarisch      € 3

Stuk vlaai                                      € 3

Stuk versierde biscuittaart             € 3

 

Hongaarse Evenementen

Hongaarse artiesten, actuers en dichters in Nederland