Hongaarse Concerten, Hongaarse voordrachten, Hongaarse Feesten en Hongaarse films in Nederland
29‑09‑2018 Veluwehal, Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld

Hongarije Plaza

Hongarije Plaza is een veelzijdig landelijk evenement om mensen in contact te brengen met diverse aspecten van Hongarije door middel van o.a. concerten en optredens, tal van lezingen en workshops op het gebied van taal, cultuur en toerisme en er is een grote informatiemarkt met allerlei stands. Ook is de dag uitstekend geschikt om elkaar te ontmoeten of te netwerken. Natuurlijk is er volop Hongaars eten en drinken verkrijgbaar. Zie verder op de site van Hongarije Plaza.


De volgende artiesten en musici zorgen voor een bont muzikaal en theatraal geheel op Hongarije Plaza: allereerst de van televisie bekende pianiste Valentina Tóth (mede mogelijk gemaakt door Makelaardij Eigen Huis Hongarije en de Hongaarse School - die dit jaar 30 jaar bestaat!) Valentina brengt werken van Hongaarse componisten.

Verder komt Kocsány Marianna met Hongaarse liederen die zij zelf begeleidt- Zij maakte zeer veel indruk bij Most Magyarul! draait door in november 2017. 

Ook het Hongaarse koor uit Den Haag maakt zijn opwachting en er is Hongaarse volksdans door Ralda uit Raalte! De afsluitende top-act is dit jaar een spetterend concert door de Hongaarse band Margaret Island.

Margaret Island op Hongarije Plaza

Hongaarse Evenementen

Hongaarse artiesten, actuers en dichters in Nederland