Hongaarse Concerten, Hongaarse voordrachten, Hongaarse Feesten en Hongaarse films in Nederland
15‑12‑2018 Concertzaal GBV, Van Sminiaweg 70 Aldtsjerk/Oudkerk

Kerstconcert Volkmann Trió

Kerstconcert Volkmann Trio 

Vorig jaar debuteerde het Volkmann Trio in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Nu geven Jobine Siekman (cello), Coraline Groen (viool) en Valentina Tóth (piano) hun Kerstconcert in Galerie Bloemrijk Vertrouwen in Aldtsjerk op zaterdag 15 december aanstaande, aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). 


Coraline Groen toert op dit moment met het KCO (Koninklijk Concertgebouw Orkest), Jobine Siekman bereikte de finale van de Cellobiennale in Amsterdam en studeert op dit moment in Londen voor haar Masters en Valentina Tóth was onlangs met haar succesvolle tweede piano-CD te beluisteren in radioprogramma's op NPO Radio 4 en op TV te zien bij Vrije Geluiden. 


Tijdens dit Kerstconcert brengt het Volkmann Trio een pianotrio van Wolfgang Amadeus Mozart en een pianotrio van Maurice Ravel ten gehore. Tegelijk kunt u genieten van de lopende expositie in onze galerie met werken van vier Duitse kunstenaars van kunstenaarsvereniging BBK Ostfriesland


De toegang bedraagt € 15,- (inclusief koffie of thee). Indien u bij dit concert aanwezig wilt zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk te reserveren via mailadres gbvexposities@gmail.com. 

Hongaarse Evenementen

Hongaarse artiesten, actuers en dichters in Nederland