Hongaarse Concerten, Hongaarse voordrachten, Hongaarse Feesten en Hongaarse films in Nederland
11‑12‑2022 Goethe-Instituut, Herengracht 470, Amsterdam

Kerstprogramma Hongaarse Salon Amsterdam

Kerstprogramma verzorgd door het Hongaars Koor Amsterdam m.m.v. Dóra Tóth en Máté Lachegyi. Aansluitend is er een boekenmarkt.


Voor het traditionele kerstconcert hebben we weer het Hongaars Koor Amsterdam uitgenodigd, aangevuld door enkele kinderstemmen! Naast de oude favorieten heeft het koor ook weer nieuwe stukken aan zijn kerstrepertoire toegevoegd (Hongaars en internationaal). De muzikale leiding is in handen van Máté Lachegyi, die ook op de piano te horen zal zijn. Sopraan Dóra Tóth brengt een deel van Vivaldi’s Laudate pueri ten gehore. Er is ook weer een kort tweetalig literair intermezzo. Het concert maakt deel uit van de Dag van de Hongaarse Koren 2022.We zijn erg blij dat we na drie jaar weer kerst kunnen vieren in het mooie gebouw van het Goethe Instituut. Tot slot citeren wij:
"Voor wie de boekenmarkt van november gemist heeft, zijn er weer boeken te krijgen, onder meer in het Nederlands vertaalde Hongaarse literatuur. Sla je kerstcadeaus in en steun de Salon! We verheugen ons op de optredens en hopen jullie in groten getale te kunnen verwelkomen!

Mari Alföldy en organisatoren"


Hongaarse Evenementen

Hongaarse artiesten, actuers en dichters in Nederland