Hongaarse Concerten, Hongaarse voordrachten, Hongaarse Feesten en Hongaarse films in Nederland
03‑11‑2019 Feestzaal Heemskerk-Castricum

MOST MAGYARUL! draait door...

UITVERKOCHT

Het evenement Most Magyarul! draait door bij de Hongaarse School 30 jaar morgen, zondag 3 november, is zo goed als uitverkocht

(als tenminste  iedereen komt die zich heeft aangemeld). 

Zondagochtend zal ik hier de definitieve stand van zaken noteren!


Allen die gereserveerd hebben,  veel plezier morgen en jó szórakozást!  Edwin van Schie

Tweetalig concert-en cultuurprogramma t.g.v. 30 jaar HONGAARSE SCHOOL

U kunt reserveren voor Most Magyarul! draait door bij de Hongaarse School 30 jaar via ons webformulier of via dit het speciale emailadres info@hongaarsconcert.nl.

Bij gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de Hongaarse School, het moederbedrijf van Most Magyarul! Hongarije Magazine, is er dit jaar weer  een editie van Most Magyarul! draait door, Dit jaar zal het programma bestaan uit een concert van het Trio Trabant die u met zijn programma  van Hongaarse volksmuziek mee zal nemen naar de diverse regio's van het vroegere grote Hongarije: Kalotaszeg, Szatmár, Felvidék en natuurlijk Hongarije zelf. 


Dit keer wordt het Trio Trabant opnieuw aangevuld met zangeres en citerspeelster Edina Csüllög uit Hongarije, Edina woonde en werkte vanaf 2006 acht jaar in Nederland. In die tijd heeft zij diverse optredens en concerten verzorgd voor de Hongaarse School en in 2013 gaf zij een speciaal Karády-concert voor het 25-jarig jubileum van de Hongaarse School.

 

Na een tweetal concerten in Goes en Geleen in 2014 georganiseerd door Uitgeverij Hongarije Magazine ging zij weer terug naar Hongarije waar zij inmiddels frequent op de bühne staat. Edina zal bij Most Magyarul! draait door met een van de leden van haar ensemble, László Vadas, ook een set spelen van Hongaarse evergreens en schlagers en van de 'Liederen van verlangen' van Karády Katalin (waarvan de Hongaarse School in 2014 een cd heeft uitgegeven).

Ook het Karpaten Ensemble maakt zijn opwachting met spectaculaire Hongaarse dansen.

Zoals gewoonlijk wordt het evenement op zondagmiddag afgesloten met een Hongaarse maaltijd, waarvoor dit jaar wordt getekend door de onderneemster Gizella van 'Gonosz mostoha', die momenteel op Facebook furore maakt met de lekkerste van de lekkerste Hongaarse gerechten en gebaksoorten.


Behalve haar gebak kunt u ook weer komen winkelen in de kraam van De Smaak van Hongarije. waar u allerlei heerlijke worsten, mayonaises, zuurwaren e.a. kunt aanschaffen voor thuis.

Het evenement vindt plaats in de Feestzaal van Ruud & Ági aan de Noordermaatweg 2 te Heemskerk. 

Parkeren uitsluitend aan de 

overkant van de Rijksstraatweg/Kennemerstraatweg op het parkeerterrein van het Noord-Hollands Duinreservaat.

Zaal open om 15.00 u.

Aanvang 15.40 u.Gebak en versnaperingen verkrijgbaar

Maaltijd vanaf plm. 17.45 u.


Openbaar vervoer met bus 79 vanaf station Castricum. 

Tömegközlekedés: A castricumi vasútállomástól a 79-es busszal


Dus "Save the date" en houd zondagmiddag 3 november vrij. Toegang inclusief maaltijd is slechts € 15,- (kinderen t/m 12 jaar betalen alleen  € 5,- voor de maaltijd. Als kinderen niet mee-eten dan is hun toegang gratis). 

Reserveren kan via het e-mailadres

info@hongaarsconcert.nl.


Wij hopen op een grote opkomst van lezers van Most Magyarul!, cursisten en oud-.cursisten van de Hongaarse School en Holland Suli en van ieder die graag een Hongaars evenement bijwoont.


Hongaarse Evenementen

Hongaarse artiesten, actuers en dichters in Nederland