Hongaarse Concerten, Hongaarse voordrachten, Hongaarse Feesten en Hongaarse films in Nederland
04‑11‑2018 Torenlaan Theater, Torenlaan 38, Zeist

Fekete Láng met zigeunerband Chache Rom in Zeist

Uitgebreide info over de dansgroep en het orkest vindt u via deze link op onze site www.hongaarse-evenementen.nl


Op deze zondagmiddag gaan drie gerenommeerde dansgroepen een unieke samenwerking aan om een afwisselende theatervoorstelling neer te zetten! Het Karpaten Ensemble, Kansemble en Fekete Láng!  Het Karpaten Ensemble is een dansgroep in Nederland, gespecialiseerd in alle dansen van de verschillende bevolkingsgroepen in de Karpaten. Kansemble is ook een dansgroep in Nederland, folklore- en werelddansen zijn hun specificatie.

Een kleine greep uit het programma: de Karpaten met Tyukodi táncok, Fekete Láng met hun favoriete dans uit Nagyecsed, Kansemble met Liefde, muzikaal intermezzo door Chache Rom, Karpaten met Kalotaszég, Kansemble met Boerenplof... En in de wervelende finale alle drie de volksdansgroepen, met een Cigány Csárdás, uiteraard onder de muzikale begeleiding van Chache Rom.


Ticket in de voorverkoop: € 14,- (Vrienden van het Torenlaan Theater krijgen € 2,- korting, zij dienen te bestellen via de website van het Torenlaan Theater) Tickets zijn per e-mail te bestellen door te mailen naar vakarovoorkomlo@ziggo.nl , o.v.v. Fekete Lang Zeist, je naam (c.q. naam bankrekeninghouder) en het gewenste aantal tickets.

Maak tegelijkertijd het juiste bedrag over naar Stichting Vakaro voor Komlo te Veenendaal,

IBAN: NL85INGB0004404521 , o.v.v. Fekete Lang Zeist.

Na ontvangst van de betaling worden de tickets dan per e-mail toegestuurd.

Hongaarse Evenementen

Hongaarse artiesten, actuers en dichters in Nederland